Werving en Selectie in Zwolle

Internationale toptalenten voor project- en verandermanagement

Changemakers voor lokale en internationale vraagstukken

Om maatschappelijke impact te creëren, moeten we echte keuzes maken. Wij kunnen geen maatschappelijke impact realiseren als wij de economische en ecologische gevolgen van die keuzes niet serieus nemen. Steeds meer talenten volgen studies die aansluiten bij een nieuwe duurzame strategie van bedrijven en instellingen.


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons al inzicht in de leidinggevende, economische en sociale kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, campussen, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de doelgroep kandidaten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.