Werving en Selectie in Utrecht

Talenten die interdisciplinair duurzaamheidsonderwijs als basis hebben

Samen werken aan een betere wereld

Het zijn er liefst zeventien: de Sustainable Development Goals (SDG’s) die de Verenigde Naties vaststelde om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s laten zien dat niet alleen behoud van bossen en oceanen, maar ook zaken als gendergelijkheid en schoon sanitair onder duurzaamheid vallen. Wie de doelen een voor een nagaat ziet dat ze allen interdisciplinair zijn: elk doel vraagt om een aanpak vanuit meerdere kennisgebieden. Rebel: ‘De SDG’s passen daarom heel mooi bij een breed georiënteerde universiteit als de Universiteit van Utrecht.’ (bron: Website van Universiteit van Utrecht)


Met onze consultancy dienstverlening van Responsible Generation werken wij met WO Master studenten al in een vroegtijdig stadium samen aan opdrachten voor organisaties en instellingen. Dit geeft ons inzicht in de onderzoeks en interdisciplinaire kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


Onze recruitment specialisten bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, universiteiten, sportverenigingen en culturele en sociale duurzame omgevingen.

Duurzame talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn.


Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.