Werving en Selectie in Tilburg

Talentvolle ondernemende denkers met maatschappelijke verantwoordelijkheid

Talenten die de samenleving begrijpen en actief betrokken willen zijn

Innoverende professionals met een sterke verantwoordelijkheid en ondernemersgeest. Stuk voor stuk gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving. 


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons inzicht in de onderzoek en innoverende kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, campussen, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Duurzame talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de talenten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.