Werving en Selectie in Rotterdam

Positieve maatschappelijke impact creëren

Rotterdam heeft duurzaamheid in haar strategie

'Om maatschappelijke impact te creëren, moeten we echte keuzes maken. Wij kunnen geen maatschappelijke impact realiseren als wij de economische en ecologische gevolgen van die keuzes niet in ogenschouw nemen. Daarom omarmen wij het concept van duurzame ontwikkeling als een mondiale voetafdruk voor waardigheid, vrede en welvaart voor de mensheid en de planeet, nu en in de toekomst'. Dit zijn uitspraken van de Erasmus Universiteit die duurzaamheid in haar strategie heeft staan. Lees meer op de website van de EUR.


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons al inzicht in de leidinggevende, economische en sociale kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, campussen, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de doelgroep kandidaten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.