Werving en Selectie in Maastricht

De toekomstige professionals in de interdisciplinaire wereld van wereldwijde gezondheid

Leading Experts in globalisation and international health

Recruitment van toekomstige professionals met de laatste universitaire kennis op gebied van de complexe kanten van wereldwijde gezondheid en de relatie met technologische innovatie en sociale, politieke en economische ontwikkelingen. Gedreven talenten die hun vaardigheden willen inzetten in de interdisciplinaire wereld van de wereldwijde gezondheid.


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons inzicht in de onderzoek en sociale kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor grote maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, universiteiten, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Duurzame talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de talenten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.