Werving en Selectie in Enschede

Nieuwe technologieën moeten duurzaam, democratisch en rechtvaardig zijn 

De wereld veiliger, gezonder en duurzamer maken

Van robotica tot precisiemedicijnen en van IT tot klimaattechnologie: veel van de innovaties op deze terreinen brengen grote veranderingen teweeg in hoe we leven en met elkaar omgaan. Het zijn allemaal extreem complexe vragen die niemand een-twee-drie kan beantwoorden. Toch is het nodig dat mensen daarover nadenken en debatteren, om gezamenlijk te komen tot kaders voor nieuwe ontwikkelingen. Steeds vaker praten niet alleen technologen en bestuurders daarover mee, maar ook ethici en filosofen. Die zijn getraind in het kijken voorbij de grenzen van vakgebieden, bedrijfssectoren, culturen en generaties. (bron: Universiteit Twente)


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons al inzicht in de technische en innoverende kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, campussen, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Duurzame talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de talenten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.