Werving en Selectie in Den Haag

Talenten op gebied van Internationaal recht, vrede en veiligheid

Vreedzame en inclusieve samenlevingen voor duurzame ontwikkeling

Talenten omarmen steeds meer de 17 Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de United Nations. De professionals van morgen realiseren hoe belangrijk hun rol is en impact op de samenleving. Doelstelling 16; Vrede, Justitie en sterke Publieke diensten is een belangrijk punt in onze Residentie. Bevorder vreedzame en inclusieve samenlevingen met het oog op duurzame ontwikkeling, verzeker toegang tot justitie voor iedereen en creëer op alle niveaus doeltreffende, verantwoordelijke en open instellingen.


Met onze consultancy dienstverlening werken wij al in een vroegtijdig stadium samen met universitaire consultants. Dit geeft ons al inzicht in de maatschappelijke en sociaal innoverende kwaliteiten van talenten die oplossingen zoeken voor maatschappelijke vraagstukken.


De recruitment specialisten binnen Responsible Generation bouwen al jaren zorgvuldig aan een netwerk en community van talenten. Fijnmazig en gestructureerd bij bedrijven, startups, hogescholen, campussen, sportverenigingen en culturele en sociale omgevingen.


Duurzame talenten die in hun omgevingen vroegtijdig opvallen en de leiders van morgen zijn. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale technologieën en tools om de talenten snel en effectief te bereiken.

Meer weten? Neem contact met ons op om nieuwe talenten voor je te winnen.