Talent Acquisition voor organisaties met een duurzame strategie

Nieuwe leiders op gebied van management, duurzaamheid, circulariteit en diversiteit

Huidige en toekomstige talenten zijn de basis van een duurzame groeistrategie

Werven en behouden van specifiek talent

De ontwikkeling van duurzame en ESG bedrijfsmodellen hebben een enorme impact op de visie en strategie van organisaties. We kunnen niet langer bedrijven leiden terwijl dat een negatieve impact heeft op armoede, honger en klimaatverandering!

Responsible Generation ondersteunt organisaties om talenten op posities in te zetten die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en menselijke wereld.


Transparantie is de eerste stap van een talent acquisition traject. Inzicht in de huidige situatie waar je nu staat als organisatie en een goede strategie hoe de toekomst er uitziet, zijn van groot belang om de juiste talenten aan te trekken.


Wij gaan graag met je mee in de toekomst, welke skills en ervaring heb je nodig om succes van je gestelde doelen te bereiken. Zijn je doelen gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDGs)? Belangrijke vragen om intrinsiek gemotiveerde talenten voor je organisatie te werven en nog belangrijker om écht impact te maken zodat je ze ook kan binden.

Hulp nodig bij talent acquisition? Neem dan contact met ons op.


Talent Acquisition & Employer Branding

Een goed geformuleerde Missie/Visie is vaak niet pakkend genoeg om de jonge doelgroep te bereiken. Zij willen echte verhalen. Trotse en authentieke verhalen van een organisatie die in alles uitstraalt waar zij voor staan en hoe hun toekomst er uit gaat zien. De bottom line is om je strategie en duurzaamheidsbeleid uit te stralen in al je communicatie.


Duurzaamheid heeft invloed op jouw werkgeversmerk. Zingeving is heel bepalend voor toptalenten om jouw organisatie te zien als aantrekkelijke werkgever. Onderschat daarbij tegenwoordig niet de rol van een CEO.


Nieuwe leiders zijn de grootste influencers van deze tijd. Zij zijn de rolmodellen om jonge innoverende talenten aan hun bedrijf te binden in de belangrijkste decennia ooit!


Hun inspirerende verhalen maken het verschil in podcasts, in interviews, op social media en online bijeenkomsten.

Lees hierover meer op onze pagina Training storytelling Executives en Board.