ESG specialisten op gebied van sustainable workforce

Wij werven HR professionals die de transformatie omarmen voor duurzaamheid en digitalisering

HR Talenten aantrekken voor de toekomst van je organisatie

Organisaties die hun strategische beleid aanpassen op basis van ESG-thema's kunnen niet zonder een geïnspireerde workforce in de transitie naar duurzaamheid en menselijkheid. HR professionals spelen daarin een cruciale rol. De doorvertaling van nieuwe strategische doelen naar een HR strategie en uitvoering hebben alle aandacht nodig.


Door de Covid crisis is de weg naar niet nieuwe normaal eerder ingeslagen als we een aantal jaar geleden hadden verwacht. Thuiswerken, flexibiliteit een ander evenwicht tussen werk en privé vraagt om ander leiderschap en coaching van medewerkers. De vanzelfsprekendheid over duurzaamheid circulariteit en diversiteit op de werkvloer zijn aan de orde van de dag. Inspiratie en medewerkersbetrokkenheid bij deze belangrijke maatschappelijke thema's moeten worden geborgd in een nieuwe manier van leiderschap.

Responsible Generation adviseert en ondersteunt als sparringpartner om 'nieuwe' HR rollen in te vullen met de juiste intrinsiek gemotiveerde professionals. Talenten die verbinder zijn naar een duurzame toekomst.


Samen komen we steeds dichter bij een duurzame wereld.