Duurzaamheid is een belangrijke aanjager voor innovatie

Online brainstormen om je innovatievermogen een boost te geven

Online Duurzame Innovatie brainstorm - Ervaar de kracht om de professionals en gebruikers van morgen mee te laten denken over je nieuwe producten en diensten.

Online brainstormen met multidisciplinaire teams

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht om samenwerkingsverbanden aan te gaan als het gaat om innovatie. En wat is er mooier om niet alleen de professionals van morgen maar ook de gebruikers van morgen mee te laten denken over nieuwe producten en diensten. Responsible Generation heeft de beschikking over een landelijk team van ambitieuze Studenten Consultants die uitgebreide ervaring hebben opgedaan in het geven van advies over duurzaamheidsvraagstukken.

Projecten waar we multidisciplinaire teams inzetten van Universitaire studenten met specialisaties in Industrial Design, Psychology & Technology en Technische bedrijfskunde. Specialisten die tot oplossingen komen om nieuwe producten zodanig te ontwerpen en te produceren zodat componenten op een hoogwaardige manier kunnen worden hergebruikt of als grondstof volledig kunnen worden ingezet.

Resultaat is een totale reductie van de afvalstroom. Deze werkwijze levert niet alleen voordelen op voor mens en milieu maar biedt juist economisch veel nieuwe kansen.


Impact maken vanuit ontwerp en de Supply Chain

Niet alleen een positieve mindset naar duurzaamheid maar juist de dialoog aangaan met leveranciers en gebruikers zijn essentieel bij verduurzaming. Brede oplossingen in de keten maken partnerships met leveranciers meer noodzakelijk dan ooit. De nieuwste wetenschappelijke kennis en het innoverend vermogen van een nieuwe betrokken generatie maakt de samenwerking met onze Studenten Consultants tot een waardevol partnership.


Brainstormsessie is de opstap naar een van onze andere duurzame dienstverleningen

Onze online brainstormsessies houden we altijd in blokken van 3 uur voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van de complexiteit die we hebben opgedaan tijdens de inventarisatie stellen wij in onze Project Specificatie een team van benodigde specialisten voor. 

 

Meer informatie over onze Online Duurzame Innovatie Brainstormsessie's? Neem hier contact met ons op.