Detachering in duurzaamheid

Onze specialisten zijn pragmatisch en hebben focus op een betere wereld

Detachering die meebeweegt

Want de detacheringsbranche is continu aan verandering onderhevig. Wij selecteren kandidaten die empatisch sterk zijn en beschikken over aanpassingsvermogen om snel in te spelen op de behoefte van jouw organisatie. Onze groep bestaat uit hoogwaardige specialisten met ervaring in de publieke en commerciële sector.


Wij beschikken over brede kennis van verschillende bedrijfsculturen, hierdoor weten wij een geschikte kandidaat in de juiste omgeving te plaatsen waardoor de volle potentie kan worden benut. Onze vakbekwame professionals zijn hongerig naar ontwikkeling en groei van hun kwaliteiten.


Stuk voor stuk gemotiveerde mensen, die vastberaden zijn om kennis en kunde te delen en verandering te realiseren. 

Samen met opdrachtgevers maken wij impact

Voor elke werkweek van onze gedetacheerde werknemers planten wij een boom, week in week uit!

Duurzaam carrière maken via detachering

Wanneer je kiest voor detachering, treed jij als interim professional bij ons partner netwerk in dienst. Binnen korte periodes werk je aan tijdelijke opdrachten bij de meest inspirerende en toonaangevende bedrijven.


Deze uiteenlopende projecten selecteren wij aan de hand van een belangrijke peiler: het project dient bij te dragen aan de 17 werelddoelen. Deze doelen - welke gericht zijn op een betere leefomgeving - zijn opgesteld door de Verenigde Naties en dienen in 2030 te zijn gerealiseerd.


Middels detachering zijn jouw werkzaamheden niet alleen veelzijdig: Je leert in korte tijd veel verschillende bedrijven kennen én bent onderdeel van de beweging naar een duurzame toekomstbestendige economie.