Consultancy in duurzaamheid voor bedrijven die impact willen maken

Duurzaamheidsadvies door de beste professionals van morgen met de laatste universitaire kennis

Nu werken aan de wereld van morgen met topconsultants die denken vanuit perspectiefvol leiderschap en verbinding

Verduurzamen met aanpakkers en innoverende talenten

Responsible Generation is niet alleen recruiter van unieke talenten met een intrinsieke motivatie om de wereld duurzamer en menselijker te maken. We werken juist samen met millennials en generatie Z om tot oplossingen te komen voor onze opdrachtgevers. Uitdagende vraagstukken op gebied van duurzaamheid, circulariteit en diversiteit. Consultancy- en adviesprojecten waar we gespecialiseerde professionals alsmede multidisciplinaire teams voor kunnen inzetten.


De uitkomst van deze samenwerking is baanbrekend. Onze ervaren consultants werken samen met universitaire studenten consultants. Zij beschikken allemaal over een afgeronde Wo-bachelor en zijn nu bezig met een specialisatie in Wo-master. Deze werkwijze resulteert in onderzoeken en adviezen van kwalitatief hoogstaand niveau. 

Strategisch Duurzaamheidsplan

Duurzaamheid is onderwerp van veel deelprojecten in grote organisaties. In een Strategisch Duurzaamheidsplan worden alle ambities en doelstellingen van alle thema specifieke beleidsdocumenten gebundeld. Een strategisch duurzaamheidsplan ondersteunt bedrijven bij het bevorderen van bewustwording, geeft inzicht in de duurzaamheidsambities, en stimuleert de samenwerking tussen afdelingen en directe samenleving. De inzet van universitaire consultants voor dergelijke plannen leidt tot vernieuwende en innoverende oplossingen. De laatste academische kennis en denkwijze van de nieuwste generatie zorgt juist voor een naadloze aansluiting met de doelgroep van morgen.

De kracht van multidisciplinaire teams

Om bedrijven en overheden te helpen in hun streven naar lange termijn continuïteit kunnen wij brede duurzaamheidanalyses inzetten. De duurzaamheid van het betreffende businessmodel kan zowel strategisch als ecologisch onder de loep worden genomen. De unieke schaalbaarheid en inzetbaarheid van multidisciplinaire teams leidt tot vernieuwende duurzame concepten. Denk hierbij aan een samenstelling van student consultants die een specialisatie hebben in Industrial Design, Psychology & Technology en Technische Bedrijfskunde. Zo ontstaan er tevens innovatieve brainstorm sessies met oog voor ieder detail.


Samen komen we steeds dichter bij een duurzame wereld.

Betaalbaar hoogwaardig advies

Ruim 300 universitaire studenten consultants
Landelijke dekking in 12 Universitaire steden
Inzet van multidisciplinaire projectteams 
Online innovatieve brainstorm sessies
Ondersteuning bij de implementatie van SDG's